Docenten en trainers

Nanda Niemeijer

miMakkustrainer inCompanytrainingen en workshops. Nanda heeft als missie om zoveel mogelijk mensen handvaten te geven voor het maken van contact met mensen met dementie en het afstemmen van de zorg.

Lees meer

Angelique Konijn

miMakkusdocent lessen cases, fasen dementie in theorie en praktijk, docent terugkomdagen, supervisiebegeleider en stagebegeleider, actief in werkgroep Barát in Hongarije.

Lees meer

Caren Mannens

miMakkusdocent lessen introductie, contact en vocabulaire van de miMakker, supervisiebegeleider, stagebegeleider, docent Beproef, actief in werkgroep Barát in Hongarije, docent opleiding in modules en trainer incompanytrainingen.

Lees meer

Margarita Galen

Hoofd Opleidingen miMakkus én miMakkusdocent lessen sensitief waarnemen en tussentijdse- en eindevaluatie.

Lees meer

Eric van der Steen

miMakkusdocent lessen improvisatie, vocabulaire van de clown, clownspersonage, clowns en bouffons en docent terugkomdagen.

Lees meer

Angelique de Kraker

miMakkusdocent lessen cases, fasen dementie in theorie en praktijk, docent terugkomdagen, supervisiebegeleider en stagebegeleider.

Lees meer

Titia Brassé

miMakkusdocent lessen: grime en uiterlijke verschijning, clownspersonage, materialen en zintuigen, presentatie extern, jouw mimakkerbagage en evaluatie, certificerings-dag, stagebegeleider, docent van opleiding in modules, docent terugkomdagen, docent Beproef miMakkus en trainer in companytrainingen.

Lees meer

Arno Huibers

miMakkusdocent les mimiek, spel met lappen, coach na de opleiding, docent terugkomdagen.

Lees meer