miMakker Opleiding Niveau 2

Bent u miMakker en wilt u verder leren? Dat kan nú tijdens de nieuwe opleiding: miMakker Opleiding Niveau 2. Tijdens deze vervolgopleiding leert u meer over het samenwerken met meer disciplines binnen een zorginstelling en over het contact maken met mensen met dementie. Na afloop ontvangen deelnemers met positief advies een certificaat.

Deze vervolgopleiding is bedoeld voor miMakkers die minimaal 5 jaar werkzaam zijn en 2 bezoeken per maand ‘miMakkeren’. Mocht u minder werkervaring hebben, neemt u dan gerust contact op met ons.

Een belangrijk doel van de miMakker Opleiding Niveau 2 is het bewerkstelligen van  samenwerking met meerdere disciplines, waardoor de miMakkusmethode onderdeel wordt van een groter geheel. Door de integratie van de miMakker in de organisatie  ontstaan meer verbindingen en meer contact voor uzelf, de cliënt, het familielid, het personeelslid, de vrijwilliger en ander bezoek. De vervolgopleiding is de ultieme mix van zelfreflectie, ontwikkeling van het ambacht de clown en persoonlijke ontwikkeling. Er vindt verfijning van de expertise in het maken van contact plaats, waardoor de ander nog meer begrepen wordt. Daarnaast wordt de miMakkusmethode onderdeel van een multidisciplinair team binnen een zorginstelling om uiteindelijk betere kwaliteit en zorg te kunnen leveren.

Opbouw

De lessen zijn onderverdeeld in drie blokken:
1) Verfijning van persoonlijkheid
2) Ontwikkeling van het vocabulaire van de clown door middel van een kleine voorstelling en
3) Ontwikkeling en verdieping van persoonlijke en multidisciplinaire vaardigheden.
In zijn geheel beslaat de opleiding 13 lesdagen,1 presentatiedag, 4 coachingsmomenten.

Waar sluit deze vervolgopleiding op aan?

Deze opleiding sluit aan op propositie 2 van de organisatie: inbedding in Welzijn of Behandeling. Hierbij komt u niet incidenteel maar structureel op bezoek bij de cliënt.

Kosten

De opleiding kost € 3.750. De mogelijkheid bestaat om bij deelname een Supervisie- of Terugkomdag te laten vervallen. Deze kosten worden dan verrekend.

Aanmelding

De data van onze opleidingen vindt u in de Agenda.

Inschrijven kan door te mailen naar info@mimakkus.nl.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen: (088) 646 25 00.