Gunt u iemand een miMakkerbezoek?

Er zijn 150 actieve miMakkers

 

Een miMakker maakt contact van hart tot hart. De benadering is belevingsgericht en veelal non-verbaal. Een eenmalig bezoek is mogelijk, maar de kracht van herhaling levert meer herkenning en op termijn een groter effect.

Een miMakker komt in iedere gewenste woonomgeving op bezoek, denk aan een zorginstelling, dagbestedingscentrum of thuis. Tevens kan een miMakker een Online miMakkerbezoek brengen.

 

Op deze website vindt u onder ‘Vind een miMakker’ alle gecertificeerde miMakkers die als zelfstandige miMakkers werken en die bereid zijn tegen een passende vergoeding een bezoek te komen brengen. Hier kunt u de miMakker selecteren die het beste bij uw aanvraag past. Wilt u een miMakker inhuren? Op ‘Vind een miMakker’ en op ‘Online miMakkerbezoek’ kunt u een miMakker vinden die als zelfstandige voor u een offerte kan uitbrengen. De communicatie over die opdrachten, evenals de financiële afhandeling, loopt via de door u geselecteerde zelfstandige miMakker.

Wij wensen u een waardevol contact van hart tot hart toe!

We zijn er trots op dat de inmiddels 150 gecertificeerde miMakkers o.a. werkzaam zijn binnen de volgende zorginstellingen: