Docent Atelier M, docent Terugkomdagen, docent (Be)proef en Supervisiebegeleider

Vanaf het conservatorium en een klassieke muziek carrière via jarenlange ervaring als persoonlijk begeleider van mensen met een  verstandelijke beperking, is Karin van der Meer naadloos overgegaan naar, wat zij het mooiste vak ter wereld noemt: Het clownsvak.
De waarachtigheid van de clown, de eeuwige verwondering van deze onbevooroordeelde podiumkunstenaar spreken haar erg aan en bieden haar de overtuiging en de motivatie om dit schitterende vak te blijven trainen, voor zichzelf en met anderen.
Karin wordt, als clown zowel als docent, omschreven als “een combinatie van rust en vuur”. Rust in het contact, vuur in de fantasie en het spel.

Naast het feit dat zij het clownsvak als miMakker uitoefent bij Brabantzorg, is zij in verschillende functies, als docente en supervisor,  actief bij Stichting miMakkus. Ook geeft zij clownstrainingen en muziekworkshops, maakt zij eigen voorstellingen als theatermaakster én is zij muzikaal leidster en saxofoniste bij muziektheatergezelschap “De Notoire Fanfare”.

Share This