De miMakker: specialist in de miMakkus methode

miMakkers zijn opgeleide specialisten in de miMakkusmethode. Deelnemers aan de miMakkusopleidingen zijn veelal werkzaam in de zorgsector. Het zijn professionals die openstaan voor een belevingsgerichte vorm van contact maken.

 

Persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van de clown staan centraal tijdens de opleidingen.

De opleidingen worden op twee manieren aangeboden: modulair en rechtstreeks. Beide wegen leiden tot hetzelfde mogelijke eindresultaat: de gecertificeerd miMakker.

 

Ontdek de miMakkus methode

In een aantal modules ontwikkelt u uw miMakkusfundament én verstevigt u uw eigen persoonlijkheid. De eerste twee modules zijn toegankelijk voor iedereen die de methode wil leren kennen. Al na de eerste bijeenkomst wordt u zich bewust hoe de ander de regie heeft en hoe de ander het tempo bepaalt. De vervolgbijeenkomsten leren hoe u uw gedrag afstemt op de ander. Iedere bouwsteen is een afgerond geheel en vormt de basis voor de volgende bouwsteen. U hebt de keus om door te gaan totdat u uw leerdoel hebt bereikt.

 

Lees meer over de opleiding

De miMakker Opleiding Niveau 1

Weet u zeker dat u miMakker wilt worden? Wilt u vanaf les één de clown in uzelf ontdekken? Dan is de ‘miMakker Opleiding Niveau 1’ de beste keuze voor u. In een kleine groep gelijkgestemde deelnemers groeit u uit tot miMakker en wordt u opgeleid tot specialist in de methode. De belangrijkste ontwikkelpunten zijn: het inzetten van uw energie, het beheersen van uw lichaam, uw creativiteit, uw kwetsbaarheid en uw authenticiteit. De opleiding bestaat uit een aantal lesdagen in de oefenstudio en stagedagen op locatie. U sluit de ‘Opleiding Niveau 1’ af met een erkend miMakkercertificaat.

Lees meer over de opleiding Niveau 1