Incompany Training

voor zorgprofessionals: vermindering van onbegrepen gedrag

Zoekt u naar een effectieve en efficiënte invulling van belevingsgerichte zorg?

De miMakkusopleidingen en -trainingen hebben hun effect bewezen. Samen met u stellen we een gericht programma samen, waarbij uw zorgprofessionals (in de praktijk bewezen) handvatten krijgen. Onze benaderingswijze, de miMakkusmethode, sluit naadloos aan op de basisprincipes van belevingsgerichte zorg: zingeving, uitgaan van de belevingswereld van de zorgvrager en contact.

Alle lesprogramma’s zijn gebaseerd op ervaringsgericht leren. Deelnemers leren vanuit rust en respect contact maken met diegenen voor wie taal niet beschikbaar is, bijvoorbeeld mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking.

De trainingen zijn bewezen effectief voor zorgprofessionals (veelal in teamverband), zorgmanagers en ook diverse andere professionals binnen de zorg.

Resultaat

Zorgprofessionals krijgen door deze training handvatten aangereikt voor het professioneel toepassen van de miMakkusmethode waardoor ze weten hoe contact te maken. De toegevoegde waarde is:

  • vermindering van onbegrepen gedrag en
  • een beter afgestemd contact met de persoon met dementie
  • dit draagt bij aan een betere kwaliteit van leven van cliënten
  • tevens leidt dit tot meer werkplezier van zorgmedewerkers en
  • een lager ziekteverzuim.

Flyer Incompany Training:

 

Belevingsgerichte zorg

Wij helpen u om belevingsgerichte zorg, met behulp van ervaringsgericht leren, direct te implementeren. Wilt u weten wat Stichting miMakkus voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Eerst een miMakker contact zien maken?

Wilt u eerst zo’n bijzonder contactmoment van een miMakker meemaken onder het mom; eerst zien, dan geloven? Dat kan natuurlijk. De miMakker opent ogen en laat mensen het contact ervaren: mensen voor wie taal niet vanzelfsprekend is en de mensen in hun naaste omgeving. Vind een miMakker bij u in de buurt.