De miMakkusmethode: ook voor u!

U kunt leren, ervaren en voelen hoe contact ontstaat en verdieping brengt.

Wilt u onbevangen zijn? Wilt u ontmoeten en ontroeren? Wilt u contact maken van hart tot hart? Durft u gebruik te maken van uw lichaam, uw adem en uw stem?

Gedurende de Incompany Training voor zorgprofessionals, de Workshops voor Mantelzorgers en Vrijwilligers en tijdens de miMakker opleidingen Niveau 1 en Niveau 2 leert u de miMakkusmethode, de belevingsgerichte benaderingswijze, op eigen wijze toe te passen in de praktijk.

De miMakkusmethode zorgt voor rust, ontspanning en plezier voor uw omgeving en voor uzelf. Dit leidt tot een betere kwaliteit van leven voor bewoners/cliënten en hun directe omgeving.

Wilt u als zorgmedewerker handvatten ontvangen om zo beter afgestemd contact te kunnen maken met de bewoners/cliënten van uw zorginstelling? In onze Incompany Trainingen leert u de professionele toepassing van de methode aan. Wilt u leren hoe u met uw familielid, buurman of vriend met dementie een beter contact kunt realiseren? In onze workshops voor Mantelzorgers en Vrijwilligers ontvangt u de tools voor toepassing in de dagelijkse praktijk.

Wilt u specialist worden in de miMakkusmethode? De opleiding rechtstreeks is één rechte weg naar de gecertificeerd miMakker. Wilt u eerst de methode leren kennen en later kiezen voor de miMakker? De bouwstenen helpen u stap voor stap op weg naar de gecertificeerd miMakker.