Trainer In-Company Trainingen, Supervisiebegeleider, miMakker Puck

Wie veertig jaar geleden aan Annemarie vroeg wat ze later wilde worden zei ze stralend: “Clown of prinses”. Na haar SPH-studie heeft ze met zeer uiteenlopende doelgroepen gewerkt van psychiatrie tot begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. En van  ensen met een visuele beperking tot (jonge) mensen met dementie. Via al deze wegen heeft ze haar jeugddroom uiteindelijk toch waar  kunnen maken en is clown geworden. Een miMakkusclown nog wel!
Als miMakker Puck staat ze te popelen om de ander te ontmoeten en weet hen met haar guitige verschijning als vanzelf te ontwapenen. Zonder verwachting of oordeel gaat ze op zoek naar een ingang voor contact.
Als Annemarie is ze vooral ten volle overtuigd van de kracht van de miMakkusmethode en is dankbaar dat ze een bijdrage kan leveren aan het verspreiden van deze oprechte manier van contact maken. Als trainer en supervisiebegeleider gaat ze samen met de  deelnemers op zoek naar hun sterke kanten in het contact en helpt hen op een speelse manier hun vaardigheden en bewustwording te verbreden.

Share This