Online Ontmoet

In de Online Ontmoet kunt u dagelijks (om 10.00 uur óf om 20.00 uur) kennismaken met de theorie en de praktijk achter de miMakkusmethode. We bieden deze online sessie in drie varianten (ongeveer 15 minuten per variant): we vertellen over Stichting miMakkus, over de miMakkusmethode en over de opleidingen en trainingen voor:

1) toekomstige miMakkers
2) zorgprofessionals
3) mantelzorgers/vrijwilligers

Wij leggen uit wat contact maken vanuit rust en respect inhoudt. Wilt u nieuwe kennis en vaardigheden opdoen over het maken van contact? Kent u iemand in uw naaste omgeving voor wie taal niet langer vanzelfsprekend is (bijvoorbeeld iemand met dementie, met een verstandelijke beperking, met NAH, etc.)? Bent u een professional in de gezondheidszorg of bent u actief als mantelzorger? Volg een van de drie sessies van de Online Ontmoet en ontdek wat de miMakkusmethode voor u én uw omgeving kan betekenen.

Voor wie?

De Online Ontmoet is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft in het maken van contact volgens de miMakkusmethode. Er is geen specifieke vooropleiding of werkervaring vereist. Na afloop:

  • Weet u wat het realiseren van contact inhoudt;
  • Hebt u gezien en ervaren wat diverse benaderingswijzen met u en met een ander doen;
  • Weet u wat de miMakkusmethode inhoudt en hoe deze binnen en buiten de gezondheidszorg wordt toegepast.

Verder bouwen?

Smaakt de ontmoeting met Stichting miMakkus naar meer? Wilt u het effect van de miMakkusmethode zelf oefenen, leren en ervaren? Met bouwsteen 1 ‘Ervaar het miMakkus-effect’ gaat u zelf aan de slag! Hoe? Door te oefenen.

Kosten van de Ontmoet miMakkus?

Geen

Aanmelden?

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten. Klik op onderstaande links voor meer informatie en de aanmeldprocedure.

Toekomstige miMakkers
Zorgprofessionals
Mantelzorgers/vrijwilligers

Let op! Het is een informatieve sessie in de vorm van een webinar. Terugkijken is mogelijk.