Trainer InCompany Trainingen, Workshopleider miMakkus Appetizer, Supervisiebegeleider, miMakker Miekske 

Marieke is, naast haar werk op een Dagbesteding bij mensen met dementie, actief als miMakker op verpleegafdelingen. Als miMakker ‘Miekske’ blijft het bijzonder als het contact via muziek eenvoudiger kan zijn. Marieke treedt al 20 jaar op met de ‘Theetantes op de Koffie’ waar muziek in de interactie met ouderen succesvol blijft. Tijdens de jaarlijkse Terugkomdag laat Marieke miMakkers ervaren dat er ook bij henzelf nog veel muziek te ontdekken is.

De miMakkers behouden hun certificaat door onder andere de jaarlijkse Supervisiedagen te volgen. Als begeleider hiervan bezoekt Marieke zorginstellingen met contact-experts waarbij ze hen ondersteunt in hun ontwikkeling als miMakker. Marieke is voor Stichting miMakkus opgeleid tot Trainer van Incompany Trainingen binnen zorginstellingen. Dit is een op maat gemaakt aanbod waarin zorgmedewerkers handvatten ontvangen voor het contact met mensen met onder andere dementie. Momenteel verzorgt Marieke

de miMakkus Appetizer (offline en online). Dit is een werkvorm voor mensen die graag praktische tips ontvangen voor het contact met mensen met onder andere dementie.

Share This