(Be)proef de miMakker

Bestaan de eerste bouwstenen van de Opleiding tot miMakker uit het versterken van uw contactuele vaardigheden; in ‘(Be)proef de miMakker’ wordt u getraind in en getoetst op uw clownscompetenties. U hoeft de clownscompetenties niet te beheersen, maar ze moeten wel aanwezig zijn. Zodat u zich deze tijdens de miMakkusacademie verder kunt ontwikkelen.

Stichting miMakkus beproeft of u het in u hebt om miMakker te worden. En u proeft of de miMakkerneus (bij) u past. Na deze les- en auditiedag ‘(Be)proef de miMakker’ (1 dag) weet u of u bent toegelaten tot de miMakkusacademie. Lees meer over de miMakkus bouwstenen van de miMakker Opleiding Niveau 1 in Modules en de miMakker Opleiding Niveau 1 Integraal.

Voor wie?

‘(Be)proef de miMakker’ is voor mensen die bouwsteen 1 ‘Ervaar het miMakkus-effect’ en bouwsteen 2 ‘Doorgrond de miMakkusmethode’ hebben afgerond. ‘(Be)proef de miMakker’ is de les- en auditiedag om toegelaten te worden tot de miMakkusacademie.

Na afloop

  • Ontvangt u een bindend advies of u bent toegelaten tot de miMakkusacademie.
  • Weet u voor uzelf of de rode miMakkerneus (bij) u past.

Verder bouwen?

Hebt u bouwsteen 3 ‘(Be)proef de miMakker’ met succes volbracht en hebt u een positief advies ontvangen? Stichting miMakkus heet u van harte welkom bij de volgende bouwsteen: ‘Ontwikkel uw miMakker’ ofwel de miMakkusacademie. Ontwikkel, train en beleef de miMakker in de miMakkusacademie.

Kosten ‘(Be)proef de miMakker’?

€ 175,-

Aanmelden?

De data van onze opleidingen vindt u in de Agenda. De cursussen en opleidingen vinden plaats bij de Leerfabriek KVL, Almystraat 14B, U-gebouw, Oisterwijk. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier.