Vind een miMakker

Een miMakker maakt contact van hart tot hart met mensen die daar niet of nauwelijks meer toe in staat zijn. Dit kan komen door een ziekte als dementie, een niet aangeboren hersenbeschadiging of door een verstandelijke beperking. Onderaan deze pagina vindt u een kaartje van alle gecertificeerde miMakkers die als zelfstandigen werken. Zij zijn bereid tegen een, met u besproken, vergoeding een bezoek te komen brengen. Op deze pagina kunt u een miMakker selecteren die het beste bij uw aanvraag past.

Een miMakker komt in iedere gewenste woonomgeving op bezoek. Dit kan in een zorginstelling zijn, een dagbestedingslocatie of bij u thuis. Het kan om een gewoon bezoek gaan, maar ook om een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. De gecertificeerde miMakkers zijn gespecialiseerd in het maken van contact. Als Stichting miMakkus staan we garant voor de kwaliteit van deze contact-experts.

Heeft u interesse en wilt u een bezoek afspreken met de miMakker van uw keuze, dan kunnen zij u op aanvraag een offerte toesturen. De communicatie van uw verzoek evenals de financiële afhandeling, loopt via de door u geselecteerde zelfstandige miMakker.

Zoeken Location

Radius: KM

Get Your Richtingen

Show Afstand In

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Mimakkers: 0
Laden ...

Richting