Voor de toekomstige miMakker

Een online kennismakingssessie
Meld je aan!

Kent u iemand in uw naaste omgeving voor wie taal niet langer vanzelfsprekend is (iemand met dementie, een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, Korsakov, somatische problematiek, acuut opkomende verwardheid zoals bij een delier, verstoorde zintuiglijke prikkelverwerking, palliatief terminale fase, autisme etc.)? Wilt u nieuwe kennis en vaardigheden opdoen over het maken van contact vanuit rust en respect? Bent u een professional in de gezondheidszorg of werkt u in een ander vakgebied? Lijkt het u interessant om op een andere wijze het contact te maken met cliënten?

In deze online sessie maakt u kort kennis met de miMakkusmethode, met de miMakker Opleiding en vertellen we kort iets over Stichting miMakkus. Na afronding van de opleiding bent u gecertificeerd miMakker, ookwel contact-expert.

Stichting miMakkus heeft een benaderingswijze ontwikkeld – de miMakkusmethode – die het mogelijk maakt om wezenlijk contact te maken met mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking.

“Respectvol, open en onbevangen…. dát is de miMakker.”

Voor wie is deze Online Ontmoet?

De Online Ontmoet voor de toekomstige miMakker is voor iedereen toegankelijk die belangstelling heeft 
voor het volgen van de miMakkeropleiding. Na afloop:

R
Weet u wat het werk van een miMakker inhoudt;
R
Weet u wat de miMakker Opleiding u te bieden heeft;
R

Kent u de meerwaarde van de miMakkusmethode en van een miMakker binnen diverse zorgsituaties;

R

Bent u een stap dichterbij en weet u of de miMakkerneus u past.

Trainer – Laura Rooijackers

 

Sinds 2013 ben ik werkzaam als miMakker bij zorginstellingen (eerst in loondienst, later als zelfstandige) en ben ik voor Stichting miMakkus actief als Interim Hoofd Opleidingen, supervisor en trainer. Daarnaast maak ik me met andere miMakkers sterk voor een eigen beroepsvereniging voor miMakkers. Mijn ervaring als verpleegkundige in diverse zorgsectoren neem ik hier uiteraard in mee. De miMakkusmethode is, in mijn ogen, bij het maken van contact onmisbaar.

Verder leren?

Smaakt de ontmoeting met Stichting miMakkus naar meer? Wilt u de miMakkeropleiding volgen? Met de (Be)proef van Stichting miMakkus ervaart u of de miMakkerneus u past en of de opleiding bij uw verwachtingen aan zal sluiten.

Algemene informatie

Wanneer:

Iedere dag om 10.00  en 20.00 uur.

Kosten:

Geen, het is gratis.

Duur Online Ontmoet miMakkus:

20-25 minuten.

Advies:

Gebruik Google Chrome om het webinar te bekijken.