miMakker Opleiding Niveau 1

 

De miMakker Opleiding Niveau 1 kan op twee manieren gevolgd worden. Beiden leiden op tot gecertificeerd miMakker.

 

miMakker Opleiding Niveau 1 in modules

In een aantal modules ontwikkelt u uw miMakkusfundament én verstevigt u uw eigen persoonlijkheid. De eerste twee modules zijn toegankelijk voor iedereen die de methode wil leren kennen. Al na de eerste bijeenkomst wordt u bewust hoe de ander de regie heeft en hoe de ander het tempo bepaalt. De vervolgbijeenkomsten leren hoe u uw gedrag afstemt op de ander. Elke afzonderlijke bouwsteen is een afgerond geheel en vormt de basis voor de volgende bouwsteen. U hebt de keuze om door te gaan totdat u uw leerdoel hebt bereikt. Lees meer.

Flyer Contact met mensen met dementie

miMakker Opleiding Niveau 1

Weet u zeker dat u miMakker wilt worden? Wilt u vanaf les één de clown in uzelf ontdekken? Dan is de ‘miMakker Opleiding Niveau 1’ de beste keuze voor u.

In een kleine groep gelijkgestemde deelnemers groeit u uit tot miMakker en wordt u opgeleid tot specialist in de methode. De belangrijkste ontwikkelpunten zijn: het inzetten van uw energie, het beheersen van uw lichaam, uw creativiteit, uw kwetsbaarheid en uw authenticiteit.

De opleiding bestaat uit een aantal lesdagen in de oefenstudio en stagedagen op locatie. U sluit de ‘miMakker Opleiding Niveau 1’ af met een erkend miMakkercertificaat.

Lees meer.