Dagelijks om 10.00 en 20.00 uur
gratis Online Ontmoet (+ 15 min) voor:
(Klik op de links voor meer informatie en aanmelden)
Toekomstige miMakkers
Zorgprofessionals
Mantelzorgers/vrijwilligers
                                                                                                     

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag – Mime

3 april 2017 @ 10:00 - 17:00

Uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde miMakkers.

Het grootste deel van de communicatie geschiedt non-verbaal. Het is dus van belang dat het lichaam hetzelfde uitdrukt als wat we daadwerkelijk (verbaal) willen vertellen. Om daarvan bewust te zijn is het van belang dat de speler i.p.v. in het denken te zitten, in contact staat met het lichaam en in het moment blijft. (Panto)Mime is een uitstekende methode om te leren uitdrukken met je lichaam en het is een perfecte techniek die binnen het miMakkusspel past.

Het is een flinke fysieke training, gemakkelijke kleding meebrengen dus. Basis pantomime- technieken leren en omzetten in mime, pantomime-motoriek leren te gebruiken in het dagelijkse spel. Leren impulsen van het lichaam te herkennen, te voelen en te volgen. Voor elkaar spelen en nabespreken.

We beginnen onbevangen aan een optreden en worden bewust van wat het lichaam vertelt. Groot en open spelen zonder te overdrijven. Vanuit het moment spelen zonder vooropgezet plan. De cursist haalt de spelmogelijkheden uit de omgeving, kan non-verbaal spelen en verliest de schaamte van het doen.

Docent Frans Custers

Gegevens

Datum:
3 april 2017
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Stichting miMakkus
Iepenlaan 40
Eindhoven, 5616 NS Netherlands
Telefoon
0886462500
Bekijk de site van Locatie

Organisator