Ontmoet miMakkus

Ontmoet miMakkus en maak kennis met de theorie en de praktijk achter de miMakkusmethode. In deze vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst (2 uur) waar wij een presentatie over Stichting miMakkus verzorgen, ervaart en begrijpt u wat contact maken vanuit rust en respect inhoudt. ‘Ontmoet miMakkus’ is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Wilt u nieuwe kennis en vaardigheden opdoen over het maken van contact? Kent u iemand in uw naaste omgeving met dementie of een verstandelijke beperking? Bent u een professional in de gezondheidszorg of werkt u in een ander vakgebied? Ontmoet miMakkus en ontdek wat de miMakkusmethode voor u én uw omgeving kan betekenen.

Voor wie?

‘Ontmoet miMakkus’ is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft in het maken van contact volgens de miMakkusmethode. Er is geen specifieke vooropleiding of werkervaring vereist. Na afloop:

  • Weet u wat het realiseren van contact inhoudt.
  • Hebt u gezien en ervaren wat diverse benaderingswijzen met u en met een ander doen.
  • Weet u wat de miMakkusmethode inhoudt en hoe deze binnen en buiten de gezondheidszorg wordt toegepast.

 

Verder bouwen?

Smaakt de ontmoeting met Stichting miMakkus naar meer? Wilt u het effect van de miMakkusmethode zelf oefenen, leren en ervaren? Met bouwsteen 1 ‘Ervaar het miMakkus-effect’ gaat u zelf aan de slag! Hoe? Door te oefenen.

Kosten van de Ontmoet miMakkus?

Geen

Aanmelden?

De data van onze opleidingen vindt u in de Agenda. De cursussen en opleidingen vinden plaats op ons kantoor aan de Iepenlaan 40 in Eindhoven. Inschrijven kan door te mailen naar info@mimakkus.nl.