Online Ontmoet miMakkus

Dinsdag 21 januari om 10.00 uur en donderdag 23 januari om 20.00 uur
Meld je aan!

Zorgprofessionals

Mantelzorgers/

vrijwilligers

Toekomstige

miMakkers

Algemeen

publiek

Kent u iemand in uw naaste omgeving met dementie of een verstandelijke beperking? Wilt u nieuwe kennis en vaardigheden opdoen over het maken van contact vanuit rust en respect? Bent u een professional in de gezondheidszorg of werkt u in een ander vakgebied? Volg de Online Ontmoet miMakkus en ontdek wat de miMakkusmethode voor u én uw omgeving kan betekenen.

In deze online sessie maakt u kennis met de theorie en de praktijk achter de miMakkusmethode en vertellen we iets over Stichting miMakkus.

Voor wie?

De Online Ontmoet miMakkus is voor iedereen toegankelijk die belangstelling heeft voor het maken van contact volgens de miMakkusmethode. Er is geen specifieke vooropleiding of werkervaring vereist. Na afloop:

  • Weet u wat het realiseren van contact inhoudt;
  • Hebt u gezien en ervaren wat diverse benaderingswijzen met u en met een ander doen;
  • Weet u wat de miMakkusmethode inhoudt en hoe deze binnen en buiten de gezondheidszorg wordt toegepast.

Trainer – Laura Rooijackers

Sinds 2013 ben ik werkzaam als miMakker (eerst in loondienst, later als zelfstandige) en ben ik voor Stichting miMakkus actief als supervisor en trainer.
Daarnaast maak ik me met andere miMakkers sterk voor een eigen beroepsvereniging voor miMakkers.
Mijn ervaring als verpleegkundige in diverse zorgsectoren neem ik hier uiteraard in mee. De miMakkusmethode is, in mijn ogen, binnen het maken van contact onmisbaar.

Verder leren?

Smaakt de ontmoeting met Stichting miMakkus naar meer? Wilt u het effect van de miMakkusmethode zelf oefenen, leren en ervaren? Met de tweedaagse training Ervaar het miMakkus-effect’ gaat u zelf aan de slag! Hoe? Door te oefenen.

Algemene informatie

Wanneer:

Iedere dinsdag en donderdag

Kosten:

Geen, het is gratis.

Duur Online Ontmoet miMakkus:

20-25 minuten.

Advies:

Gebruik Google Chrome om het webinar te bekijken.