Interim Hoofd Opleidingen, Trainer InCompany Training, Workshopleider, Ontmoet miMakkus, Training on the Job en Coach de Coach, Supervisiebegeleider, miMakker Klaartje.

Het is Laura’s doel om de ander in zijn kracht te zetten. Daarnaast vindt zij het van belang dat de miMakkusmethode (én de miMakker) als onmisbaar wordt ervaren binnen alle disciplines van de zorg. De methode heeft een grote meerwaarde omdat het bijdraagt aan meer kwaliteit van leven. Kernwaarden voor haar zijn: vertrouwen, denken in mogelijkheden, humor en toewijding.

Laura is opgeleid als activiteitenbegeleider, verpleegkundige, miMakker en trainer. Daarnaast is zij getraind in het trainen en begeleiden van medewerkers in diverse zorgwerkvelden en disciplines. Doordat zij in diverse zorgwerkvelden (verpleeghuiszorg, revalidatie, hospice, thuiszorg, speciaal onderwijs) werkzaam is geweest, weet zij de praktijk te vertalen naar scholingen en andersom.

Naast haar functie bij Stichting miMakkus is zij ook werkzaam voor haar bedrijf mimakkerklaartje.nl. Zij brengt bezoeken als miMakker Klaartje binnen diverse zorginstellingen, geeft coaching, workshops en heeft een webshop met contactmaterialen.

www.mimakkerklaartje.nl

Share This