Dagelijks om 10.00 en 20.00 uur
gratis Online Ontmoet (+ 15 min) voor:
(Klik op de links voor meer informatie en aanmelden)
Toekomstige miMakkers
Zorgprofessionals
Mantelzorgers/vrijwilligers
                                                                                                     

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag – Presentatie

23 november 2015 @ 10:00 - 17:00

Uitsluitend voor gecertificeerde miMakkers. Vrije keuze
Dag 2 van 2-daagse presentatie training
miMakkers worden regelmatig gevraagd om een presentatie te geven in hun zorginstelling of aan een groep belangstellenden over de miMakkusmethode en hun werk als miMakker. Voor de ene miMakker is dit een natuurlijkere opgave dan voor de andere, vandaar deze miMakkus presentatietraining.

miMakkers moeten in staat te zijn om zichzelf als miMakker en de miMakkusmethode op een heldere en enthousiasmerende wijze over te dragen op de aanwezigen. De deelnemers worden geïnformeerd over de inhoud en opbouw van een miMakkus presentatie.
Tijdens de training wordt gewerkt aan je persoonlijke manier van presenteren. Er is aandacht voor het zo goed en natuurlijk mogelijk overkomen bij een breed publiek, waarbij de nadruk ligt op het inleidende deel van de miMakkus presentatie; het ontstaan van de Stichting, de missie en de visie en uitleg over de miMakkusmethode. Tijdens de 2e trainingsdag wordt gewerkt aan het vervolg van de presentatie; het principe van afstemmen, de kracht van de clown en de doelgroepen.
En daarbij het uitwerken van je eigen praktijkvoorbeelden bij de verschillende onderdelen en het je eigen maken van je persoonlijke manier van presenteren.

Na afloop van de tweedaagse training, ben je goed voorbereid op het geven van een lezing voor een breed publiek, zoals een managementteam uit de zorg, een teamvergadering met verzorgenden en behandelaars of een groep mantelzorgers.

Trudy Schambergen – docent

Gegevens

Datum:
23 november 2015
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Stichting miMakkus
Iepenlaan 40
Eindhoven, 5616 NS Netherlands
Telefoon
0886462500
Bekijk de site van Locatie