Dagelijks om 10.00 en 20.00 uur
gratis Online Ontmoet (+ 15 min) voor:
(Klik op de links voor meer informatie en aanmelden)
Toekomstige miMakkers
Zorgprofessionals
Mantelzorgers/vrijwilligers
                                                                                                     

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag – Mime

22 februari 2016 @ 10:00 - 17:00

Uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde miMakkers.

Het grootste deel van de communicatie geschiedt non-verbaal. Het is dus van belang dat het lichaam hetzelfde uitdrukt als dat wat we daadwerkelijk (verbaal) willen vertellen. Om daarvan bewust te zijn is het van belang dat de speler i.p.v. in het hoofd te gaan zitten, in contact staat met het lichaam. Mime is een uitstekende methode om te leren wat het lichaam op het moment uitdrukt en het is een perfecte techniek die binnen het miMakkusspel past.

Het is een flinke fysieke training, gemakkelijke kleding mee brengen dus. We blijven in het moment. Basis pantomime technieken met bewegingen leren en omzetten in mime, leren impulsen van het lichaam om te zetten in het moment leren voelen en volgen. Voor elkaar spelen en nabespreken.

We beginnen onbevangen aan een optreden en worden bewust van wat het lichaam vertelt. Groot en open spelen zonder te overdrijven. Vanuit het moment spelen zonder vooropgezet plan. De cursist haalt de spelmogelijkheden uit de omgeving, kan non-verbaal spelen en verliest de schaamte van het doen.

Docent Frans Custers

Gegevens

Datum:
22 februari 2016
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Stichting miMakkus
Iepenlaan 40
Eindhoven, 5616 NS Netherlands
Telefoon
0886462500
Bekijk de site van Locatie

Organisator