Dagelijks om 10.00 en 20.00 uur
gratis Online Ontmoet (+ 15 min) voor:
(Klik op de links voor meer informatie en aanmelden)
Toekomstige miMakkers
Zorgprofessionals
Mantelzorgers/vrijwilligers
                                                                                                     

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terugkomdag – Clownslogica

1 februari 2016 @ 10:00 - 17:00

Uitsluitend bedoeld voor gecertificeerde miMakkers.

De clownslogica is het innerlijke kostuum van de clown, uniek en authentiek! Wat en hoe je denkt en hoe je reageert versterkt of verzwakt het clowneske moment! Als miMakker ben je gewend om naar de wereld met je clownsogen te kijken, met de frisse blik van een kind en zonder oordelen.
Alles wat er is, groot of klein, prikkelt je nieuwsgierigheid en je fantasie. In het hier en nu, de miMakker zegt altijd ‘Ja’ en staat altijd open, met naïviteit en associaties en komt natuurlijk vaak in de problemen. Maar daar kan de clown met zijn unieke en fantasievolle logica goed op reageren en dit brengt dan onverwachte, creatieve en soms absurde oplossingen.

De wereld is voor de clown een grote speeltuin waar alles kan en mag. Zonder lang termijn geheugen is alles voor de clown nieuw en verwonderend!

De clownslogica is anders dan die van ons dagelijkse leven maar ook die evolueert met de tijd. Door werk , levenservaring en spelpraktijk ontwikkelt onze clownlogica continu. Er zijn verschillende aspecten die de clownslogica vormen maar ook verschillende lagen om die te beleven. In deze terugkomdag zullen we daarin diep duiken, een dag om je groei in de achteruitkijkspiegel te bekijken. We gaan samen op zoek naar nieuwe nuances en kleuren van een of meer van die elementen. Laat je verrassen!

Docent Lawrence Quetel

Gegevens

Datum:
1 februari 2016
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Stichting miMakkus
Iepenlaan 40
Eindhoven, 5616 NS Netherlands
Telefoon
0886462500
Bekijk de site van Locatie

Organisator