De miMakkusmethode: Contact en communicatie, ook zonder taal

 

Zoekt u naar een effectieve en efficiënte invulling van belevingsgerichte zorg?

De miMakkusopleidingen en -trainingen hebben hun effect bewezen. Samen met u stellen we een gericht programma samen, waarbij uw zorgprofessionals (in de praktijk bewezen) handvatten krijgen. Onze benaderingswijze, de miMakkusmethode, sluit naadloos aan op de basisprincipes van belevingsgerichte zorg: zingeving, uitgaan van de belevingswereld van de zorgvrager en contact.

Alle lesprogramma’s zijn gebaseerd op ervaringsgericht leren. Deelnemers leren vanuit rust en respect contact maken met diegenen voor wie taal niet beschikbaar is, bijvoorbeeld mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking.

De trainingen zijn bewezen effectief voor zorgprofessionals, managers, mantelzorgers en vrijwilligers.

Belevingsgerichte zorg

Wij helpen u om belevingsgerichte zorg, met behulp van ervaringsgericht leren, direct te implementeren. Wilt u weten wat miMakkus voor u kan betekenen?

 

Neem contact met ons op

Eerst een miMakker contact zien maken?

Wilt u eerst zo’n bijzonder contactmoment van een miMakker meemaken onder het mom; eerst zien, dan geloven? Dat kan natuurlijk. De miMakker opent ogen en laat mensen het contact ervaren: mensen voor wie taal niet vanzelfsprekend is en de mensen in hun naaste omgeving.

 

Neem contact met ons op

Shares
Share This