Vacature

miMakkus zoekt contact met Ondernemer met een hart!

 

Onze Droom

Juist wanneer taal niet meer vanzelfsprekend is, zoals bij mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking zoals bijvoorbeeld dementie, is het kunnen maken van oprecht contact essentieel in de dagelijkse zorg. Dit draagt aantoonbaar bij aan welzijn en kwaliteit van leven. Onze droom is de kwaliteit van zorg voor deze kwetsbare groep te veranderen en te versterken door het opleiden van contact-experts, de miMakkers, en door het ondersteunen van zorgorganisaties in hun ontwikkeling naar belevingsgerichte zorg, waarbinnen contact van hart tot hart echt centraal staat.

Even voorstellen

Stichting miMakkus is een gespecialiseerd opleidingsinstituut, gebaseerd op de miMakkusmethode. Deze benaderingswijze is ontwikkeld om wezenlijk contact mogelijk te maken met mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking. Uitgangspunt is gelijkwaardigheid in benadering. Door vanuit rust, zonder verwachtingen en met respect de medemens te zien en te benaderen, resulteert dit in meer alertheid, levendigheid, plezier en ontspanning. Deelnemers leren door bewustwording en sturing van hun eigen gedrag, het gedrag van anderen te beïnvloeden, waardoor probleemgedrag wordt verminderd, de kwaliteit van leven wordt verbeterd en daarnaast het eigen werkplezier toeneemt. In de afgelopen 15 jaar heeft stichting miMakkus een breed pallet aan hoogwaardige trainingen en opleidingen ontwikkeld. Inmiddels zijn er meer dan 250 miMakkers opgeleid, waarvan een groot gedeelte jaarlijks bijscholing volgt. Tevens hebben wij bij diverse zorginstellingen alle medewerkers van afdelingen getraind en hebben enkele organisaties de miMakkus methode volledig geïntegreerd in hun zorgvisie.

Voor het versterken van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Ondernemer met een hart

 

De uitdaging

Om onze droom waar te kunnen maken in de complexe wereld van langdurige zorg aan mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking, zoals mensen met dementie, is miMakkus op zoek naar versterking in het team en commerciële professionaliteit op het gebied van ondernemerschap, relatiemanagement, marketing & sales.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Strategisch doordacht uitbreiden en doorontwikkelen van netwerken
 • In kaart brengen potentieel interessante organisaties en commerciële kansen
 • Acquisitie ten behoeve van incompany-trainingen binnen zorgorganisaties
 • Het bekendheid geven aan de diversiteit aan trainingen en het effect op kwaliteit van zorg
 • Het verbeteren van (digitale) communicatiemiddelen
 • Vergroten van instroom in opleidingen
 • Het bewaken van commerciële resultaten
 • Meedenken met ontwikkeling van trainingen

Wie ben jij

Ben jij een creatieve, resultaatgerichte ondernemer die kansen weet te creëren? Ben jij een zelfstandige doorzetter die graag een uitdaging aangaat? Heb jij een gave om mensen te motiveren en in hun hart te raken en ben je op alle niveaus een innemende en overtuigende gesprekspartner? Heb jij een passie voor opleiding en ontwikkeling, ken je de wereld van langdurige zorg en ben je intrinsiek gemotiveerd door de doelgroep? Heb jij een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring? Als jij je hierin herkent en onze droom raakt je in je hart, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben wij te bieden

 • Geen topsalaris, maar een kans om verschil te maken
 • Geen groot team, maar betrokken collega’s
 • Geen vastomlijnd takenpakket, maar een uitdaging die je zelf vorm kunt geven
 • Geen vast carrièrepad, maar de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van een groeiende groep mensen met dementie

Omvang: 10-15 uur/week

Salaris: maximaal € 3.500 euro/maand bij 36 uur afhankelijk van achtergrond en ervaring

Locatie: Eindhoven, klanten in heel Nederland

Solliciteren

Nieuwsgierig, kijk op onze Facebookpagina voor ervaringsverhalen en op onze website voor meer informatie. Voor vragen kun je contact opnemen met onze bureaumanager Lilian Hundscheid op 088-6462500.

Je sollicitatie kun je per mail vóór 2 oktober aanstaande richten aan info@mimakkus.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 12 oktober 2017 in de avond en de vervolg-gesprekken op vrijdag 13 oktober 2017 in de middag.

Shares
Share This