De miMakkusmethode: ook voor u!

U kunt leren, ervaren en voelen hoe contact ontstaat en verdieping brengt.

Wilt u onbevangen zijn? Wilt u ontmoeten en ontroeren? Wilt u contact maken van hart tot hart? Durft u gebruik te maken van uw lichaam, uw adem en uw stem?

Gedurende de miMakkus opleiding leert u de miMakkusmethode (de belevingsgerichte benaderingswijze) op eigen wijze toe te passen in de praktijk.

De methode zorgt voor rust, ontspanning en plezier voor uw omgeving en voor uzelf. Dit leidt tot een betere kwaliteit van leven voor de bewoners en hun directe omgeving.

Wilt u specialist worden in de miMakkusmethode? De opleiding rechtstreeks is één rechte weg naar de gecertificeerd miMakker. Wilt u eerst de methode leren kennen en later kiezen voor de miMakker? De bouwstenen helpen u stap voor stap op weg naar de gecertificeerd miMakker.

Ontdek de miMakkusmethode

In een aantal modules ontwikkelt u uw miMakkusfundament én verstevigt u uw eigen persoonlijkheid. De eerste twee modules zijn toegankelijk voor iedereen die de methode wil leren kennen. Al na de eerste bijeenkomst wordt u bewust hoe de ander de regie heeft en hoe de ander het tempo bepaalt. De vervolgbijeenkomsten leren hoe u uw gedrag afstemt op de ander. Elke afzonderlijke bouwsteen is een afgerond geheel en vormt de basis voor de volgende bouwsteen. U hebt de keuze om door te gaan totdat u uw leerdoel hebt bereikt.

Lees meer over de opleiding in modules.

 

De miMakkus-opleiding rechtstreeks

Weet u zeker dat u miMakker wilt worden? Wilt u vanaf les één de clown in uzelf ontdekken? Dan is de ‘miMakkusopleiding rechtstreeks’ de beste keuze voor u.

In een kleine groep gelijkgestemde deelnemers groeit u uit tot miMakker en wordt u opgeleid tot specialist in de methode. De belangrijkste ontwikkelpunten zijn: het inzetten van uw energie, het beheersen van uw lichaam, uw creativiteit, uw kwetsbaarheid en uw authenticiteit. De opleiding bestaat uit een aantal lesdagen in de oefenstudio en stagedagen op locatie. U sluit de ‘opleiding rechtstreeks’ af met een erkend miMakkercertificaat.

Lees meer over de opleiding rechtstreeks.